Eerste dag in Playa de Muro
Na een rustige vlucht en goed geregelde transfer door Tui vanaf vliegveld Palma de Mallorca naar Playa de Muro, aangekomen in een prachtig hotel Playa Esperanza Resort. De plaatjes in de digitale reisgids hebben niet gelogen!
Ontbijt was super, veel keuze. De dag begon zwaar bewolkt, dus mooie gelegenheid het resort en haar directe omgeving te verkennen. Mallorca is ook echt een fiets eiland, zoveel fietsverhuur winkels! Ook het toeristentreintje van Alcudia gespot. Uiteraard aan souvenir winkels geen gebrek, maar ik blijf dat toch leuk vinden. Nadat de 10000 stappen aangetikt waren en de zon doorbrak, begin van de middag aan zee en op het strand doorgebracht. Helder water en lekkere golfslag. Begonnen in het laatste deel van het boek de Zeven Zussen - Atlas, daar ben ik de eerst komende dagen wel zoet mee.
In de hotelbar salade zalm genuttigd, en later radio Tour de Franse geluisterd onder de palmbomen in de prachtige tuin.
Gelukkig zijn er diverse nationaliteiten hier als gast, ook varieert de leeftijd van heel jong tot hoog bejaard. Ondanks de grootte van het resort is hetzodanig opgezet dat het niet massaal is of schreeuwerig. Zie ook meerdere mensen die alleen op vakantie zijn, voornamelijk vrouwen. Ik ga deze fijne eerste dag afsluiten met het buffet in het restaurant en een kijkje nemen bij de band die vanavond komt optreden in het hotel.
Wat leuk om te lezen allemaal. Je gaat je er prima vermaken