nicolecreismee.nl

Stranddag

Lang geslapen, dus pas laat (voor mijn doen) aan het ontbijt. Wel eerst mijn dagelijkse 7 minuten workout oefeningen gedaan en voor gezond ontbijt gekozen om ruzie met mijn privé voedingsconsulent te voorkomen.

Daarna fijn aan strand gelegen. Ooit kreeg ik van iemand een tip om voor een vakantie zo’n grote plastic tas van Ikea te kopen, die is dan nog netjes opgevouwen, neemt geen ruimte in in de koffer en komt op plek van bestemming altijd van pas. En dat blijkt, water- en zand bestendig, grote handdoek, fles water en dik leesboek er in en daar gaat ze. Aangezien het tegenwoordig een roomwitte kleur is, blijft drinken lang koel en staat het ook nog leuk (nee er staan ook geen grote letters meer op, alleen heel klein Ikea label). Gisteren trouwens ook gezien dat ze hier op het eiland een winkel hebben, net als de Bauhaus, Makro en Primark. Dus sommige dingen zijn overal ter wereld hetzelfde.

Ik zit volledig verdiept in het laatste deel van de Zeven Zusters, wat is dat geweldig goed geschreven. Er stond ook nog een wijsheid in die ik graag met jullie deel “als je niet van richting verandert, eindig je misschien waar je naar toe ging” ... denk daar maar eens over na.

Vandaag nog weer gezien dat hier veel Polen, Duitsers zijn die voor 12 uur al hun eerste flesjes bier opentrekken, zowel vrouwen als mannen. Kleine kinderen worden in een tentje gelegd, pa en ma gaan aan de zuip. Ik heb vakantie, wil me niet ergeren, maar ik vind er wel wat van....Gelukkig ook genoeg leuke (jonge) gezinnetjes dus er is nog hoop.

Het is hier ook erg benauwd vandaag, heb vanmiddag 3 km langs de waterlijn gelopen, wat heerlijk was. Veel water gedronken. Op het resort zit een supermarkt dus flesjes water in overvloed te koop.

De kinderdisco is inmiddels begonnen en het is erg leuk te horen dat ze nog steeds dezelfde (camping)liedjes zingen als lang geleden. Mijn kinderen hebben de geluidsopname net gehoord en reageren direct met ‘geweldig’.

Ik ga eten, zien wat de pot schaft! Dat van die fles wijn bij het eten moet ik nog even rechtzetten... je kunt wijn bestellen, krijg je een fles waar ze dan je kamernummer op plakken zodat je iedere avond een glas kunt drinken. Dus ze willen hier echt niet allemaal alcoholisten creëeren. Alhoewel... ‘s morgens kun je bij het ontbijt champagne drinken... Ik ga het zo bij een normaal koel biertje houden. Liefs van mij, leuk dat jullie meelezen!

Nicole Christenhusz

Ps. Vanavond geen band of dans bij de animatie maar een goochelaar... dus ik ben de boulevard opgelopen en koffie gaan drinken. Daar stond een DJ te draaien wat ook gezellig was.

Mama

fijn om te lezen hoe gezellig je de dagen vult. Vacantie is ook verstand op nul en verschil van opvoeding blijf je zien. Veel ouders zijn er voor zich zelf ik zou mij ook ergeren maar je lost er niets mee op. Ontspan en geniet dikke knuffel fijne dag

Anita

Leuk om mee te lezen Nicole! Geniet ervan!