nicolecreismee.nl

Eerste reisdag

07.30 Borne-Hengelo-Zutphen-Arnhem

09.00 Arnhem-Basel

15.00 Basel - Luzern 16.05 uur

Rugzak op en go! Ik vond het wel spannend en had onrustig geslapen, maar eenmaal in de trein viel het wel van me af. Reis verliep voorspoedig en volgens schema. Ruime zitplaatsen, heel relaxed. Van Arnhem tot Mannheim had ik leuk gezelschap naast me; een bejaarde Amerikaanse dame die met een Nederlander getrouwd was en 22 jaar geleden besloten hadden terug te gaan naar Nederland, hun volwassen kinderen achterlatend in Alaska. Wat een levensverhaal heeft ze me verteld (ik zal jullie het besparen), maar het was met optimisme en zelfspot en vol levensvreugde dus ik heb me prima vermaakt en de reis ging snel.
Aangekomen in Luzern keek ik me direct bij het verlaten van het station de ogen uit! Wat een prachtige, fraaie, romantische stad. Ik ben eerst rustig door het centrum gaan wandelen (onderwijl radio tour de france luisterend..), mooie gebouwen, dure winkels, veel toeristen (juist.. ook die uit Azië), veel bussen, dure auto’s.
Toch voel je je hier direct thuis. Hotel zit midden in het centrum, ik werd heel hartelijk ontvangen in dit kleine maar fraaie boutique hotel. Net op tijd om Nederland - Roemenië te kijken (Duits/Zwitserse tv zend alles uit). …En we gaan door naar de volgende ronde dus ook in Italie ga ik het oranje shirt dragen!
Nu eerst een hapje eten hier en dan slapen, morgen de stad verder verkennen.

liefs van mij xx

Leonie

Goede start van de reis! Kijk uit naar je mooie verhalen!
Geniet ervan en zorg voor goede tv tijdens de NL wedstrijden!!!

Christel

De eerste dag al goed begonnen! Ik zie uit naar je verhalen over het vervolg. Heel veel plezier en hopelijk kun je je oranje shirt vaak aan!

papa mama

Fijn om weer zo met je mee te reizen. Geniet lekker

Ine

Inderdaad, fijn om zo weer mee te reizen en ik verheug me op je verhalen. Hele fijne vakantie alvast!

Helms

Goede keus rugzak daar pak je aardig wat in