nicolecreismee.nl

Dagje niksen

Na alle residagen, ‘stedentrips’, plaatsje hier verkennen, was het tijd om een dag helemaal niks te doen. De lucht was blauw, de temperatuur liep op naar 30 gr., dus na het ontbijt heb ik me netjes bij de badmeester gemeld met mijn verblijfskaartje en werd mij inderdaad voor de rest van het verblijf een zonnebedje aangewezen, pal aan het wedstrijdbad, hele dag zon, incl. parasol. Eerlijk… het systeem is toch nog zo gek niet want er is geen gesleep met bedjes, geen gedoe van mensen die naar elkaar lopen te bleren dat er ‘hier nog wel plekjes vrij zijn’. Bad bestaat uit 4 delen: wedstrijddeel, vrij deel, binnenbad, peuter gedeelte. Ik heb heerlijk baantjes getrokken, baalde zelfs dat ik mijn zwembrilletje niet bij me had.

Boek uitgelezen (614 blz.) en fijn uitgerust. Het personeel is hier overigens erg vriendelijk.
Ik had voor vanavond een tafel gereserveerd in het panorama restaurant hier op het park. Op etage 1. is dagelijks een buffet voor de half-pension gasten, op etage 2. bevindt zich een restaurant waarvoor je ‘s morgens bij de receptie een tafel kunt reserveren. Het uitzicht was schitterend over Loano en de zee. Mosselen en tiramisu smaakten prima.

Na het eten nog even een rondje door de buurt gemaakt, veel villa’s en B&B’s hier. Het varieert van prachtige tuinen tot zooi, of noemen we dat ‘typisch Italiaans’..? Anyway, het is hier fraai.

Ciao uit Bella Italia xxx

mama

Deze dagen zijn ook heel belangrijk. Planning van jou is prima